Om oss

Skinners hundfoder

"Bästa fodret för arbetande hundar och allergivänliga val till ett bra pris."

Kennel Kopparklanen

Lilla Träskaten

På gården Lilla Träskaten anordnar vi hundträningar, utbildningar samt diverse jaktevenemang med mat och boende sedan 2009. Vi har även försäljning av koppel, visselhalsband och dummies. Kursverksamheten marknadsförs via www.retrievertraining.eu.


Vi har varit återförsäljare av Skinners hundfoder sedan 2010. När importören meddelade att de skulle upphöra med Skinners så fick vi chansen att ta över ansvaret för importen 2016.  Idag driver vi Skinners under kursverksamhetens flagga, men planerar att bilda ett separat importbolag när tiden är mogen.


De som arbetar hos oss med Skinners har mellan tre till sju retrievers och spaniels. Vi har alla lång erfarenhet av arbetande hundar, och har tyvärr under åren även haft individer med allergi eller mag och tarmbesvär. Skinners hundfoder har hjälpt alla våra hundar, inklusive några individer med besvär att må bra och att orka prestera under långa jaktdagar. Innan vi upptäckte Skinners var det väldigt dyra alternativ som erbjöds. Det tänker vi ändra på.


Du når oss säkrast via info@skinners.se eftersom vi ofta är ute på kurser.

HUNDFODER FÖR ALLA


Skinners har hundfoder för alla typer av hundar, i alla åldrar. Dessutom erbjuder de kraftfulla foder till arbetande hundar som har överkänsliga magar eller allergiska besvär.  Vi strävar efter att du ska ha råd att ge din hund de bästa förutsättningarna till ett långt och hållbart liv.

Produkter som vi själva använt under lång tid

Vi har sänkt priserna genom goda kontakter inom transport och logistik. Under det första året har vi ett selektivt sortiment för att säkerställa hållbarhetstid och hålla lagerkostnaderna nere. Dessa besparingar kommer dig som kund tillgodo. Handlar du dessutom mer foder så tjänar du ännu mer. Vi är lyhörda för önskemål – kontakta oss om du saknar något speciellt ur Skinners sortiment.

Maintenance

18 % protein, 11 % fett

Crunchy

26 % protein, 12 % fett

Duck & Rice

22 % protein, 11 % fett

Superior

30 % protein, 20 % fett

Gårdsbutik på Lilla Träskaten, 635 37 Ärla, Sörmland - info@skinners.se